Parkeren Bij Schiphol, Waar Moet Je Echt Op Letten Als Je Gaat

Als je op reis gaat of iemand wilt afhalen van de luchthaven dan is het natuurlijk handig om te weten waar je je auto kunt parkeren bij Schiphol. Er zijn verschillende manieren om dat te doen en het hangt er vanaf als je snel iemand moet ophalen of als je voor je lange tijd moet parkeren.   Schipholparking.nl is een handige tool waarbij je verschillende parkeer aanbieders met elkaar kunt vergelijken. Omdat de ene aanbieder dichterbij de terminal staat dan de andere, kunnen de prijzen ook verschillen met elkaar. Schiphol parkeren vergelijken wordt met deze tool makkelijker. Ook kun je op deze tool een parkeerplek van tevoren reserveren. Dat is handig, zo hoef je geen rondjes te maken opzoek naar een goede plek. Op deze manier kan je zo goedkoop mogelijk parkeren. Via de vergelijker kan je de beste parkeerplaats op Schiphol vinden.

Lang En Kort Parkeren

Als je haast hebtt kunt je online boeken voor de valet parking. Hier kun je je auto achterlaten tussen vertrekhal 2 en 3. Je overhandigd de sleutels aan de valet en hij gaat opzoek naar een parkeer plek voor je. De parkeergarage van valet parking is overdekt en beveiligd. Je hoeft je  dus geen zorgen te maken en kunt  rustig op vakantie gaan. Wanneer je terugkomt staan de sleutels en auto vertrouwd te wachten.

Ga je zelf niet op reis maar moet je iemand afzetten op ophalen, dan kun je het best parkeren bij P1 kort parkeren. Binnen 10 minuten kun je lopen naar de vertrek- en aankomsthallen. Voor kort parkeren heb je geen reservering nodig.

Ben je van plan om voor lange tijd parkeren Schiphol? Dan kun je het best parkeren bij P3 lang parkeren. Bezoekers kunnen hier kiezen uit twee opties; je kunt kiezen voor parkeren op het terrein zelf of parkeren in de garage. Om de 10 minuten vertrekt er een snelbus en die brengt bezoekers naar de terminal.

Voor de bezoekers zijn er  dus voldoende opties om te kunnen parkeren bij Schiphol. Het draait allemaal om hoe lang je er gaat blijven.  Handig is het om een plek van tevoren te reserveren, zo voorkom je dat je kostbare tijd verspilt.