Wat zijn de beste creditcards van dit moment? En hebben we nog steeds enorm veel opties zoals jaren geleden?

Zo bieden een aantal van de beste creditcards in Nederland nu ook een gratis bagageverzekering aan als u met uw kaart uw vakantie koopt, met een gemiddelde dekking van £1.168, een enorme stijging ten opzichte van vorig jaar. Oké, sommigen vinden je misschien gek omdat je van gevaarlijk hoge bruggen wilt springen, maar je zou je echt de dwaas voelen als je ontdekte dat je het dubbele hebt betaald voor je bagageverzekering.

Welke zaken kun je nog aanvullen met een creditcard

Verschillende aanbieders bieden ook andere gratis reiskostenverzekeringen aan – bijvoorbeeld gratis aankoopbescherming, die dekking biedt tegen verlies, diefstal en onopzettelijke schade bij aankopen die zijn gekocht terwijl u op vakantie bent. Nogmaals, wees voorzichtig met het controleren van de dekking, want er zullen grenzen en eigen risico’s van toepassing zijn.

Welke aanbieders van creditcards zijn het meeste te vertrouwen?

Uw creditcardaanbieder kan ook een noodvervanging aanbieden, mocht u uw kaart verliezen tijdens uw vakantie. Gezien het feit dat we vandaag de dag allemaal op plastic vertrouwen, kan het zijn dat u dit van vitaal belang vindt voor een stressvrije reis.

  1. Als u veel reist, kunt u overwegen om een creditcard aan te vragen die een hoger tarief heeft, maar die ook tal van voordelen biedt voor de gewone reiziger. De American Express Platinum Card heeft bijvoorbeeld geen vooraf ingestelde kredietlimiet en tal van voordelen voor de houder.
  2. De jaarlijkse vergoeding is een nogal hartverscheurende £225, maar daarvoor krijgt u niet alleen een gratis reisverzekering voor u en uw gezin als u uw vakantie met uw kaart betaalt, maar u kunt ook extra kaarten krijgen voor uzelf en uw gezinsleden boven de 18 jaar.

Hoe kun je kosten van een creditcard berekenen?

Daarnaast is er een beloningsregeling in het tarief opgenomen, die de houder een punt toekent voor elk uitgegeven pond. Deze punten kunnen dan worden gebruikt om een breed scala aan goederen te kopen, waaronder vliegtickets, hotels en autoverhuur. Met restaurantkortingen, gratis vliegtickets en toegang tot 500 luchthavenlounges wereldwijd voor u en uw partner, denkt u misschien dat de vergoeding de moeite waard is, vooral als u een frequente reiziger bent. Voordat u dit jaar op vakantie gaat, of voordat u uw vakantie voor volgend jaar boekt, neemt u een moment van twee om potentiële creditcard-voordelen te bekijken. In het bijzonder moet u vragen stellen zoals: