Wat zijn op dit moment de beste koptelefoons voor in de trein? Een opsomming van een aantal echte toppers!

Nog een sterke concurrent voor de meest comfortabele over-ear hoofdtelefoon. De AKG K 240 MK II Stereo Studio hoofdtelefoon beschikt over een aantal echt geweldige kwaliteiten die het comfortabel maken om te dragen op die lange wachttijden of wandelingen. De geluidskwaliteit en duurzaamheid maken het ook heel populair voor mensen die naar hun werk reizen of gewoon een wandeling door de stad maken, ze zijn ook een uitstekend paar van DJ-hoofdtelefoons.

 • Comfort: De AKG K 240 MK II Stereo Studio Headphones schitteren echt in termen van zijn algemene comfort. Het verdient ten minste 5 sterren in deze afdeling als je kunt dragen voor urenlang zonder dat u zich zorgen te maken over uw oren worden geïrriteerd. De hoofdband is ook verstelbaar om het comfort te optimaliseren dat het kan bieden voor iedereen die ze wil dragen.
 • Duurzaamheid: Drie sterren in deze afdeling. Zolang je ze niet actief probeert te breken, zal het natuurlijk wel een tijdje mee gaan zolang je ze niet actief probeert te breken.
 • Kwaliteit: De AKG K 240 MK II Stereo Studio Headphones hebben een over het geheel genomen goed geluid en verdienen minstens 4 sterren in termen van goede geluidsoverdracht.

Bowers & Wilkins P7 over oor koptelefoon P7

De Bowers & Wilkins P7 Over Ear-hoofdtelefoon is een goede set koptelefoons die u kunt gebruiken voor een breed scala aan activiteiten, van alleen het luisteren naar goede oude muziek, het luisteren naar een audioboek of audiodrama, of misschien zelfs een taalcursus. Zoiets als de Bowers & Wilkins P7 Over Ear-hoofdtelefoon is zeker een zegen in deze lawaaierige wereld van ons.

 • Comfort: De kussentjes vormen zich naar de contouren van de oren en het hoofd van de drager en verdienen tot minstens 4 sterren in termen van comfort.
 • Duurzaamheid: Hoewel niet zo sterk als de meeste andere hoofdtelefoons, zijn ze nog steeds zeer goed gebouwd. Hij verdient in dit opzicht minstens 3 sterren, want hij gaat een tijdje mee, tenzij de gebruikers actief proberen hem te breken.
 • Kwaliteit: Goede kwaliteit bouwen, het verdienen van het een goede 4 sterren in termen van de geluidsweergave.

Polk Audio AM5118-A Gesp

De Polk Audio AM5118-A Buckle Over-Ear Hoofdtelefoon is een headset die u wilt hebben terwijl u rondreist. Voel het comfort van deze headset terwijl u door het platteland loopt of rijdt terwijl u luistert naar de muziek van uw keuze.

 • Comfort: De Polk Audio AM5118-A Buckle Over-Ear Hoofdtelefoon is een van de meest comfortabele hoofdtelefoons in deze selectie en heeft gemakkelijk tot vijf sterren in termen van het zijn de meest comfortabele van over-ear hoofdtelefoon.
 • Duurzaamheid: Lichtgewicht en duurzaam, de Polk Audio AM5118-A Buckle Over-Ear Hoofdtelefoon is de ideale metgezel voor lange reizen, het verdienen van het een goede 4 sterren in termen van duurzaamheid.
 • Kwaliteit: Geweldige audio en controle die ook handig is voor telefoongesprekken.

BeoPlay H6 Natuurlijke lederen koptelefoon voor de BeoPlay H6

De BeoPlay H6 Natural lederen hoofdtelefoon is een set koptelefoons die zeker een uitstekende aanvulling kan zijn op uw MP3, computer of gameconsole. Ontworpen door Jakob Wagner en gemaakt van eersteklas materialen, zijn er nog enkele andere hoofdtelefoons die deze mate van comfort kunnen bieden aan de dragers.

 • Comfort: Een solide 5 sterren voor deze hoofdtelefoon, dankzij het uitstekende ontwerp en de materialen.
  Duurzaamheid: Niet zo zwaar, maar gaat waarschijnlijk net zo lang mee als de gebruiker er voor zorgt. Twee tot drie sterren zouden daar goed voor moeten zijn.