Wat voor soort leningen heb je tegenwoordig en kun je ook geld lenen zonder bkr registratie? Lees in dit artikel wat handige weetjes!

Veel mensen zijn in de war door de verschillende soorten leningen die beschikbaar zijn. Hier is een handige leningengids van de meest voorkomende leningen die vandaag de dag beschikbaar zijn. Zo kun je gemakkelijk beginnen met geld lenen zonder BKR registratie en heb je nog talloze andere mogelijkheden.

Slecht krediet persoonlijke lening

Een Bad Credit Personal Loan is een lening voor de vele mensen met een slechte kredietwaardigheid. Hoe dan ook, uw verleden van uitspraken van de County Court, hypotheek of andere achterstallige leningen kunnen voortleven om u de toegang tot financiering te ontzeggen die andere mensen als normaal beschouwen. Als u een huiseigenaar bent met een eigen vermogen in uw woning, kan een Slecht Krediet Persoonlijke Lening die normaliteit terug in uw leven brengen. Een Slecht Krediet Persoonsgebonden Lening kan u de vrijheid geven om bijvoorbeeld de verbeteringen aan uw huis uit te voeren of de nieuwe auto te kopen die u echt wilde. Met een Bad Credit Personal Loan kunt u vanaf £5.000 tot £75.000 en in sommige gevallen tot 125% van de waarde van uw woning lenen.

Overbruggingslening

Een overbruggingslening zoals de naam al aangeeft is een lening die wordt gebruikt om het financiële gat te “overbruggen” tussen de bedragen die nodig zijn voor de voltooiing van uw nieuwe woning voordat uw bestaande woning is verkocht. Overbruggingsleningen zijn kortetermijnleningen die worden verstrekt wanneer u een huis moet kopen, maar om een of andere reden niet in staat bent om de hypotheek te regelen, zoals een vertraging in de verkoop van uw bestaande woning.

  • Het mooie van overbruggingsleningen is dat een overbruggingslening kan worden gebruikt om de financiële kloof te overbruggen bij de aankoop van een woning voordat de bestaande wordt verkocht. Een overbruggingskrediet kan ook worden gebruikt om kapitaal te verzamelen in afwachting van de verkoop van een woning. Overbruggingsleningen kunnen worden geregeld voor een bedrag tussen £25000 tot een paar miljoen pond en kunnen worden geleend voor een periode van een week tot maximaal zes maanden.
  • Een overbruggingskrediet is vergelijkbaar met een hypotheek waarbij het geleende bedrag is gewaarborgd op uw huis, maar het voordeel van een hypotheek is dat het trekt een veel lagere rente. Hoewel overbruggingsleningen handig zijn, kunnen de rentetarieven zeer hoog zijn.

Zakelijke lening is erg handig voor bedrijven

Een bedrijfslening is bedoeld voor een breed scala aan kleine, middelgrote en startende bedrijven, waaronder de aankoop, herfinanciering, uitbreiding van een bedrijf, ontwikkelingsleningen of elk type commerciële investering. Zakelijke leningen zijn over het algemeen beschikbaar vanaf £50.000 tot £1.000.000.000 tegen zeer concurrerende rentetarieven van toonaangevende commerciële leningverstrekkers. Zij kunnen tot 79% LTV (Loan to Valuation) aanbieden met variabele tarieven, afhankelijk van de status en de looptijd.

Ze worden normaal gesproken aangeboden op eigendommen in volle eigendom en lange huurwoningen met Bricks en Mortar waarderingen vereist. Juridische en taxatiekosten zijn voor rekening van de klant. Een zakelijke lening kan worden gewaarborgd door alle soorten van het Verenigd Koninkrijk bedrijfseigendom, commerciële en residentiële eigendommen.