Waarom zijn er zo veel verschillende leningen en waarom is het belangrijk om goed onderzoek te doen naar alle types? Lees het hier in dit artikel

Een gewaarborgde lening is eenvoudigweg een lening die uw huis als zekerheid voor de lening gebruikt. Leningen met zekerheidstelling zijn geschikt voor wanneer u probeert een groot bedrag op te halen, moeite heeft om een ongedekte lening te krijgen, of een slechte kredietgeschiedenis heeft. Kredietverstrekkers kunnen flexibeler zijn als het gaat om gewaarborgde leningen, waardoor een gewaarborgde lening mogelijk is wanneer u mogelijk bent afgewezen voor een ongewaarborgde lening.

  • Ook is het de moeite waard om te overwegen of u een nieuwe auto nodig heeft, of dat u een nieuwe auto nodig heeft, of dat u een luxevakantie van uw leven moet maken, of dat u die luxe vakantie van uw leven moet nemen. U kunt elk bedrag van £5.000 tot £75.000 lenen en terugbetalen over een periode van 5 tot 25 jaar. U kiest gewoon een maandelijkse betaling die past bij uw huidige omstandigheden.

Beveiligde persoonlijke lening

Een beveiligde persoonlijke lening is gewoon een lening die is gewaarborgd tegen eigendom. Een beveiligde persoonlijke lening is geschikt voor wanneer u een groot bedrag probeert op te halen, moeite heeft om een ongedekte persoonlijke lening te krijgen of een slechte kredietgeschiedenis heeft. Kredietverstrekkers kunnen flexibeler zijn als het gaat om persoonlijke leningen, waardoor een beveiligde persoonlijke lening mogelijk is wanneer u mogelijk bent afgewezen voor een ongedekte persoonlijke lening. Beveiligde persoonlijke leningen zijn ook de moeite waard om te overwegen of u een nieuwe auto nodig heeft, of dat u een nieuwe auto nodig heeft, of dat u een luxevakantie van uw leven moet maken, of dat u die luxe vakantie van uw leven moet nemen. U kunt elk bedrag van £5.000 tot £75.000 lenen en terugbetalen over een periode van 5 tot 25 jaar.

Studentenlening

Een studentenlening is een manier om geld te lenen om te helpen met de kosten van je hoger onderwijs. Aanvragen worden gedaan via uw lokale onderwijsautoriteit. Een studentenlening is een manier om geld te krijgen om je te helpen met je levensonderhoud als je in het hoger onderwijs zit. Je begint de lening terug te betalen zodra je klaar bent met studeren, op voorwaarde dat je inkomen een bepaald niveau heeft bereikt.

Lening huurder

Een huurderslening is een ongedekte lening die wordt verstrekt aan personen die geen eigen onroerend goed bezitten. Een huurderslening is altijd ongedekt, omdat u in de meeste gevallen, als u uw woning huurt, niet over een vermogen beschikt waartegen u uw lening kunt verzekeren. Huurders vinden soms dat sommige kredietmaatschappijen alleen geld lenen aan huiseigenaren. Als u een huurder bent, moet u op zoek naar een bedrijf, bank of bouwvereniging die bereid is u een ongedekte lening te verstrekken.

Ongedekte lening

Een ongedekte lening is een persoonlijke lening waarbij de kredietverstrekker geen aanspraak kan maken op het vermogen van een huiseigenaar als deze er niet in slaagt om het terug te betalen. In plaats daarvan, vertrouwt de geldschieter uitsluitend op de capaciteit van een lener om hun lening het lenen terugbetalingen van de lening te ontmoeten. Het bedrag dat u in staat bent om te lenen kan beginnen vanaf slechts £ 500 en gaan tot £ 25.000. De lening kan worden afgelost met een bedrag van £ 500 en kan oplopen tot £ 25.000. Omdat u het geld dat u leent niet veilig stelt, hebben kredietverstrekkers de neiging om de waarde van ongedekte leningen te beperken tot £25.000.

De aflossingsperiode zal variëren tussen de zes maanden en tien jaar. Ongedekte leningen worden aangeboden door traditionele financiële instellingen zoals bouwmaatschappijen en banken, maar sinds kort ook door de grotere supermarktketens. Een ongedekte lening kan voor bijna alles worden gebruikt – een luxe vakantie, een nieuwe auto, een bruiloft of een verbetering van het huis. Het is goed voor mensen die geen huiseigenaar zijn en geen gewaarborgde lening kunnen krijgen, bijvoorbeeld een huurder die in een huurwoning woont.

Ongedekte persoonlijke lening

Een ongedekte persoonlijke lening is een persoonlijke lening waarbij de kredietverstrekker geen aanspraak kan maken op de bezittingen van een huiseigenaar als deze er niet in slaagt deze terug te betalen. In plaats daarvan, vertrouwt de geldschieter slechts op de capaciteit van een lener om hun lening het lenen terugbetalingen van de lening te ontmoeten.

Het bedrag dat u in staat bent om te lenen kan beginnen vanaf slechts £ 500 en gaan tot £ 25.000. De lening kan worden afgelost met een bedrag van £ 500 en kan oplopen tot £ 25.000. De aflossingsperiode zal variëren tussen de zes maanden en tien jaar. Een ongedekte persoonlijke lening kan voor bijna alles worden gebruikt – een luxe vakantie, een nieuwe auto, een bruiloft of verbeteringen aan het huis. Het is goed voor mensen die geen huiseigenaar zijn en geen gewaarborgde lening kunnen krijgen, bijvoorbeeld een huurder die in een huurwoning woont.