De Nieuwste Opvolger Van De Galaxy S8 Telefoon Is Echt Een Topper, Maar Waar Moeten We Vooral Naar Kijken Dit Jaar?

Een paar dagen geleden vertelden we u dat Xiaomi werkt aan een nieuwe smartphone met een 108 megapixel camera. De sensor komt van Samsung. Ondertussen hebben we meer gedetailleerde informatie, die we u niet willen onthouden. Zo is er een opvolger gekomen van de Samsung Galaxy S8 met abonnement en kun je genieten van de allerbeste kwaliteit telefoons tegen een lagere prijs.

Samenwerking tussen Xiaomi en Samsung is dit jaar officieel

ISOCELL Bright HMX is de naam van de camerasensor die Samsung in samenwerking met Xiaomi heeft ontworpen. Het werd gisteren officieel gelanceerd in de Samsung Newsroom. Zoals we al gemeld hebben, komt de eerste smartphone met de Xiaomi sensor. De ISOCELL-sensor is de eerste mobiele beeldsensor met meer dan 100 miljoen pixels. We hebben het over een 108 megapixel camera. Dit betekent dat toekomstige smartphones de resolutie van een DSLR camera zullen hebben.

“Voor de ISOCELL Bright HMX werkten Xiaomi en Samsung nauw samen vanaf de eerste conceptfase tot en met de productie, wat resulteerde in een baanbrekende 108 MP sensor”, onthult Lin Bin, mede-oprichter en voorzitter van Xiaomi. Tegelijkertijd stelt hij voor dat de samenwerking tussen Samsung en Xiaomi de gebruikers onder andere nieuwe camera-ervaringen zal blijven bieden.

Wat kan de ISOCELL Bright HMX doen met de nieuwste Samsung telefoon?

De nieuwe camerasensor van Samsung is ontworpen om zelfs bij extreme lichtomstandigheden zeer goede foto’s te maken. Met 1/1,33 inch is hij bijzonder groot en kan daardoor meer licht absorberen dan andere sensoren. Nachtfoto’s moeten nog scherper en beter belicht worden.

  • Pixelbinning kan worden gebruikt om vier van de 0,8 µm pixels te combineren tot één pixel. Dit maakt 27 megapixel foto’s in het donker mogelijk met een hoge kwaliteit en veel detail. Daarnaast voorzien Samsung en Xiaomi de sensor van een slimme ISO die zich aanpast aan de lichtomstandigheden om ruis te voorkomen.

Xiaomi introduceert Smartphone met nieuwe Samsung Sensoren

Volgens het persbericht van Samsung zal de massaproductie naar verwachting deze maand van start gaan. Tot nu toe gaat het gerucht dat de komende Mi Mix 4 van Xiaomi uitgerust zou kunnen worden met de sensor. Daarnaast komt er nog een smartphone met een 64-MP sensor – wat ook het resultaat is van de samenwerking tussen de twee fabrikanten.

galaxy s8